Tämä osa kertookin sitten nuorien yliopistoelämästä ja lopussa on perijä-äänestyksen tapainen :) Kommentoittehan, jos edes luette tätä, sillä on kurjaa tehdä tarinaa kun tuntuu ettei kukaan edes lue kun ei tule kommentteja :(


Tässä ovat nuoret, jotka tässä talossa tulevat opiskelemaan mahdollisesti 4 vuoden ajan. On tuolla näköjään joku tunkeilijanaapurikin :D Jayme otti tietenkin rakkaansa, Annan, mukaan kampukselle. Esittelisinköhän ensin teille tämän talon vai nuorten uudet ulkonäöt?


Noh, aloitetaanpa vaikka tästä. Tämä on siis nuorin tämän sukupolven edustaja, Jayme, romantiikkatavoitteinen nuori mies. Hän haaveilee Musiikki-uran huipusta.


Tässä on tavattoman kaunis Anna, Jaymen tyttöystävä. Hän on perhetavoitteinen nuori nainen ja hänen suurin haaveensa on että 6 hänen lapsistaan menisi naimisiin.


Ja tässä näette romantiikkatavoitteisen Wyattin, joka on toiseksi nuorin tästä sukupolvesta. Tämä unelmoi suuresti julkkiskokin urasta.


Tässä on Conroy, perhetavoitteinen nuori miekkonen. Hänen suurin toiveensa on kultavuosipäivä oman kullan kanssa.


Ja sitten viimeisempänä, muttei suinkaan vähäisempänä, suosiotavoitteinen Ethelda, joka unelmoi omistavansa 5 huippuluokan yritystä. Sori, Ethelda, mutta tuskinpa tulee tuota toivetta toteutettua, en nimittäin kamalasti tykkää yritysten perustamisesta =)


Dylanin kuva on mystisesti kadonnut jonnekin, mutta tässä näette koko sisaruskatraan (+Annan), joka tuli kernaasti käymään valokuvausstudiossa á la Foggy :D Dylan on siis tuo ruskeapaitainen. Ja nyt voisin samalla kertoa myös uusien opiskelijoiden pääaineet:

Dylan - matematiikka
Conroy - taloustiede
Wyatt - teatteritaide
Ethelda - fysiikka
Jayme - taideoppi
Anna - psykologia


Nyt voisinkin sitten esitellä talon :) Tässä on pohjapiirustus. Vasemmalla on Wyattin huone, jonka vieressä wc. Keskellä on Etheldan huone ja keittiö. Oikealla Conroyn & Dylanin huone ja Jaymen & Annan huone. Talo oli tosiaan aika pieni, mutta riitti nuorille hyvin.


Tässä keittiö vähän lähempää. Oikeanpuoleinen ovi johtaa siis Jaymen ja Annan huoneeseen, keskimmäinen Dylanin ja Conroyn huoneeseen ja vasemmanpuolimmainen Etheldan huoneeseen.


Ja keittiö toiselta puolelta. Vasempi ovi johtaa vessaan ja oikea Wyattin huoneeseen.


Tässä Jaymen ja Annan huone, joka on sisustettu kummankin mieltymysten mukaan siniseksi.


Tässä Dylanin ja Conroyn huone. Juuri ja juuri mahtuu kaikki tarvittava tuohon huoneeseen :---D


Ja Etheldan pieni ja yksinkertainen, mutta minun mielestäni oikein kodikas huone =) 


Ja sitten siirrymme Wyattin huoneeseen, joka on isoin näistä makuuhuoneista. Siksi siellä onkin tavaroita, joita muutkin saavat käyttää :)


Ja vielä vessa. Pesukone tosin jouduttiin poistamaan, sillä nuoret toi aina esseitä tuon päälle ja valittivat, ettei ole tuolia.. -.- Noh, siinäpä sitten oli se pienellä rahasummalla väsätty talo (:


Anna ja Jayme sopivat yhteen kuin makkara ja ketsuppi. Tiedä sitten kumpi oli kumpi, mutta näiden arki sujui loistavasti! Heillä oli yhteisiä mielenkiinnon kohteita, kuten musiikki ja taide, sekä.. noh, he vain olivat täysin rakastuneita toisiinsa. :)


Taiteesta puheen ollen, Anna harkitsi vakavasti pääaineensa vaihtoa psykologiasta taideoppiin, mutta oli kuitenkin niin kiinnostunut nykyisestä aineesta, ettei vaihtanut. Hän päätti opetella taiteita vapaa-ajallaan.

Kun Anna oli viemässä roskia, Conroy tuli yhtäkkiä hänen luokseen ja läimäytti Annaa päin naamaa. Mitä ihmettä sinä Conroy teet?! Varsinkaan naisia ei saa lyödä ja sitäpaitsi mistä hyvästä tuokin läimäyttely nyt oli?


Conroyn hämmästykseksi Anna kuitenkin osasi pistää vastaan.

"Mitä minä muka sinullekin olen tehnyt? Asun kanssasi samassa talossa, entä sitten? Ei pitäisi olla noin iso ongelma", Anna tiuski.


Tappelu meni sitten näin pitkälle, ja Anna sen voitti vahvana naisena.


Heti tappelun jälkeen Conroy tuli anelemaan Annalta anteeksi.

"Voi Anna, anna käytökseni anteeksi! En tee sitä toiste", Conroy aneli.
"Kuule, sori vaan, en anna. Olisit miettinyt vähän pitempään ennen kuin tulet noin vaan lyömään", Anna tuhahti ja lähti matkoihinsa.


Conroyta kadutti tekonsa, mutta suututti silti Annan olemassaolo. En minä voi elää noin kauniin ja vieläpä veljelleni varatun naisen kanssa. Haluan hänet itselleni, Conroy mietti. Ahaa, hän oli siis mustasukkainen!


Kun Anna oli menossa hakemaan kirjaa luettavaksi, Conroy seisoi hyllyn edessä paniikissa ja luuli, että Anna alkaisi tappelemaan. Anna vaan käski miehen väistyä tieltään, otti kirjan ja jätti Conroyn sinne panikoimaan.


Anna oli menossa ulos purkaamaan ajatuksiaan, mutta sitten yhtäkkiä Wyatt alkoi aukomaan hänelle päätään.

"Mitä helkuttia te kaikki täällä vaan auotte päätänne? Mikä teitä vaivaa? Kamalia riitapukareita kaikki, ette ole yhtään samanlaisia kuin veljenne Jayme", Anna kivahti.
"No kuule, varmaan se johtuu siitä ettei hän ole meidän oikea veljemme!" Wyatt kivahti ja ärsyyntyi toden teolla, kun Jayme oli saanut itselleen tuollaisen kaunokaisen eikä hän.


Jayme oli nähnyt tilanteen ja tuli nyt antamaan Wyattille samalla mitalla.

"Miksi ärhentelette Annalle? Hän ei ole tehnyt mitään!" hän huusi.
"Aijaha! Niinpä vissiin. Hänen pahin tekonsa on se, että hän on ylipäätään olemassa!" Wyatt tiuskaisi ja hänen äänestään paistoi selvä mustasukkaisuus.


"Ja etkö sä uskalla lyödä vaan viskat jotain vettä naamaan? HÄ? Etkö uskalla lyödä veljeäs? Ootko joku äidin ja isän kullannuppu, joka ei tee kellekään pahaa? Miks sä ikinä edes synnyit, oi kultainen velipuoli?" Wyatt rääkyi painottaen sanaa 'puoli'.


Jayme sai tarpeekseen ja kävi nukkumaan mustelmia täynnä olevan Annan kanssa.


Varhain aamulla se sitten taisi taas alkaa. Jayme seisoi varuillaan ja katsoi, mitä Wyatt ja Anna aikovat.


Tällaistahan siitä seurasi. Voi hyvä luoja, käyttäytyisittekö vähän aikuismaisemmin! Ja tosiaan, Wyattkin sai tuntea kuinka karvaalta tuntuu hävitä naiselle. :----)


"Miksi ihmeessä sinä ja Conroy käyttäydytte noin lapsellisesti?" lihonut Dylan puuttui tilanteeseen.
"No mitä! Se ärsyttää meitä, siinä kaikki", Wyatt perusteli tyynesti.
"Ei se silti oikeuta teitä kiduttamaan Annaa tuolla lailla! Olisitte onnellisia veljenne puolesta!" Dylan painotti.


"Vai tuntuuko tämä muka hyvältä?!" Dylan kysyi läimäyttäessään veljeään. Se tuntui isoveljestä pahalta, mutta aina ei voi olla kiltti. Vaikka Dylanilla oli täysin sama luonne Wyattin ja Conroyn kanssa, hän oli silti paljon mukavampi sim.


Wyattia suretti. Ei hän halunnut vanhimman veljensä vihaa niskoilleen. Hän ei vain kestänyt Annan läsnäoloa, koska hän halusi yhtä kauniin naisen itselleen.


Conroy päätti kaiken kriisin keskellä perustaa osakunnan.


Dylanista tuli oikeastaan koko osakunnan johtaja (vaikka Conroy perustikin sen) sillä hänellä oli eniten siihen tarvittavia ominaisuuksia. Hän kävikin lähes joka yö hakemassa pitsaa, mutta ensimmäisenä yönä hän haki..


...osakunnan merkin seinälle laitettavaksi =) tämä onkin ensimmäinen osakunta, jonka olen ikinä perustanut.


"Tästä eteenpäin syödäänkin sitten pitsaa!" Dylan huudahti innoissaan muille asukeille, kun oli hakenut ensimmäisen pitsansa kampukselta. Luulen kyllä, että kyllästytte aika pian pitsaan, jos sitä pitää niin usein syödä..


Jayme yritti keksiä Annalle jotain tekemistä, ettei kokoajan tarvitsisi pelätä että Wyatt tai Conroy lyö. Nyt oli Jaymen mielestä hyvä aika opetella footbagin potkiminen!


"Me pysytään yhdessä ikuisesti. Ei välitetä veljieni touhuista, jooko?" Jayme kuiskutti Annan korvaan lohdutukseksi.
"Pysytään ja ei välitetä!" Anna varmisti.



Jayme halusi lohduttaa tyttöystäväänsä vielä enemmän, joten hän teki heille illalliseksi spagettia. Conroy olisi halunnut tulla syömään, mutta Jayme sanoi, ettei tämä tarjoilu ole muille.



Pöydässäkin flirtti lensi ja pari oli ihan in lööööv ^^


"Voi että tämä ruokakin on niin taivaallista! Voi että rakastan sinua, Jayme", Anna hihkui.
"Niin minäkin sinua, rakas", Jayme vastasi.


"Siksi tahdonkin antaa sinulle tämän", Jayme sanoi juhlallisesti ja kaivoi (suuresta) taskustaan korurasian.
"Anna Helmiina Peltonen, tulisitko vaimokseni?"


"Apuaapuaapua! Jayme sä olet niiin ihana!" Anna kiljahti kyyneleet silmissä.


"Tulen tottakai!" sanoi Jaymen tuore kihlattu :)


"Nyt kohottakaamme malja yksinomaan meille ja yhteiselle tulevaisuudellemme", Anna sanoi ja kaatoi shampanjaa laseihin.
"Kippis!" Anna ja Jayme huudahtivat yhteen ääneen.


Kun aamu taas valkeni, talon ohi käveli kaunis punapää. Tässä olisi nyt se kauan kaivattu kaunis nainen Wyattille tai Conroylle, toimikaa nyt! Haloo, missä te vielä viivytte? Aijaa, te nukutte vielä...


Wyatt kuitenkin sai itsensä hereille juuri oikeaan aikaan. Hän näki tämän kauniin ilmestyksen keittiön ikkunasta ja hänen piti hierasta silmiään pariin otteeseen, ennen kuin uskoi näkemänsä. Sitten hän juoksi pihalle ja aloitti heti kannustushuudon. Okei, on kai sekin eräänlainen tapa tervehtiä..


Naista, joka esittäytyi Tuuliksi, nauratti Wyattin jutut joita tämä kertoi lapsuudestaan.


Ensisuudelma tuli koettua ja sen jälkeen suutelu oli kuin lastenleikkiä!


"Tuuli-kulta.. Muuttaisitko tähän taloon ja samantien liittyisit myös osakuntaamme?" Wyatt kysyi hennosti.
"Oi, tottakai muutan!" Tuuli vastasi ja heittäytyi kultansa kaulaan.


Tuulista tuli yhä nätimpi uuden kampauksen ja vaatteiden myötä :>


Annasta ja Tuulista tuli heti kaverukset. Kaksi punapäätä ja yhteiset mielenkiinnon kohteet. Olisivatpa heidän miehensäkin väleissä keskenään.


Kauaa ei Anna ehtinyt tehdä tuttavuutta Tuuliin, kun maalaus odotti maalaajaa. Tämä oli Annan rakas harrastus ja hän tuskin luopuisi siitä koskaan.


Oli Jaymellakin omat harrastuksensa, nimittäin kylpyammeessa leikkiminen. Kukin tyylillään..


Ensimmäisen vuoden toinen loppukoe oli alkamassa, ja nämä kolme olivat vielä kotosalla. Juoksuksihan se meni, että ehtisi kokeeseen. Ensimmäisestä kokeesta (1. vuoden puolessa välissä pidetystä siis) tuli tällaiset arvosanat: Dylan 3, Conroy 3, Wyatt 5, Ethelda 2, Jayme 5 ja Anna 5.


Kun opiskelijat tulivat (kaikki paitsi Tuuli, jolla oli koe vasta myöhemmin) takaisin kotiin, he olivat tosi iloisia. Kaikki olivat nääs saaneet ensimmäisen vuoden loppukokeesta vitosen :)


Ethelda oli pitkään ajatellut, että oli aika ulkopuolinen kampuksella. Hän ei jutellut paljoa kellekään, vaan luki oppikirjoja omassa huoneessaan. Nyt kun 1. vuosi oli käyty, hän ajatteli että olisi hyvä aika lopettaa opinnot ja lähteä omaan, uuteen kotiin selvittämään menneisyyttään ja myös tulevaisuuttaan.


Siinähän ei sitten muuta vaihtoehtoa ollut, kuin soittaa yliopistolle ja keskeyttää opinnot!


Tällaisena hyvin tyylikkäänä Ethelda sitten asteli taksiin ja sen kautta takaisin Greenlandiin. Hei hei, Ethelda, nähdään extraosassa!


Conroykin oli löytänyt silmää hivelevän naisen, Mariannen. Nyt he yrittivät parhaansa mukaan tehdä tuttavuutta :)


Kuitenkin Conroyn kysyttyä, olisiko mies oikea Mariannelle, nainen vastasi että ei todellakaan, Conroylla oli liian hyvä kunto!


Vieressä seisonut Dylan kuuli Conroyn ja Mariannen keskustelun ja päätti itse kysyä miten hän pärjäisi Mariannen miesasteikolla. Nainen vastasi, että oikein hyvin, koska kuntokaan ei ole parasta luokkaa ;)


Siitäkös Conroy vihastui.

"Mitä sinä menet minun naisiani viemään?" Conroy huusi naama punaisena.
"No mitä! Kuulit itsekin, ettei hän tykkää sinusta. Sitäpaitsi hän ei ole varattu, voin yrittää häntä ihan hyvin", Dylan sanoi kärsimättömästi. Conroy joutui siis etsimään uuden naisen.


Dylanin lekotellessa rennosti Jaymen ja Annan sängyllä joku kuntointoilija tuli käskemään Dylanin kohottamaan kuntoaan.

"Mutku Marianne tykkää musta just tällasena ku oon!" Dylan yritti puolustella.


Hän kuitenkin tajusi, että hän oli lihonut hieman liikaa. Kohtahan hänelle tulisi jotain liikalihavuuden aiheuttamia tauteja. Toivottavasti tämä nyt sitten auttaa, hän ajatteli.


Ei Mariannella ainakaan ollut mitään vastaväitteitä Dylanin uudelle laihtuneelle muodolle. Hän tykkäsi miehestä edelleen yhtäpaljon kuin ennen.


Tuulin tultua taloon Wyattin huoneesta tuli muuten tällainen. Heheh, Jayme on yleinen kirjasiivooja :D kaikki jättävät aina kirjansa lojuskelemaan lattioille kun ovat lukeneet tenttiin/jotain muuta vastaavaa.


Conroy löysi kuin löysikin uuden naisen, nuoren cheerleaderin jonka kanssa voisi ajatella luovansa suhteen. Tämän naisen nimi oli Laura-Leena.


Dylan päätti yllättää Mariannen illallisella samalla tapaa kuin Jayme: kihlasormuksella. Katsotaanpa, miten käy..


"Voi ei! Apua ihanaa Dylan!" Marianne innostui. Dylan pyysi samalla Mariannea muuttamaan taloon asumaan eikä naisella ollut mitään sitä vastaan.


Tällaisen uuden tyylin sai Marianne =)


Conroy ja Laura-Leena etenivät seurustelusuhteeseen asti.

"Onko teidänkin pakko aina siinä tielläni olla?" Jayme sihahti, kun hänet oli ahdettu seinään kiinni.


Cheerleaderina Laura-Leena koki tarpeen opettaa Conroylle tanssiliikkeitä.


Nuoret, varsinkin Wyatt ja Jayme, halusivat hyvät numerot seuraavastakin loppukokeesta, joten opiskelullekin piti jättää aikaa.


Conroy koki yliopistoaikansa olevan lopussa ja päätti muuttaa takaisin Greenlandiin. Siellä hän saisi perustaa oman perheen Laura-Leenan kanssa. Kasvaneesta Conroysta ei ole kuvaa, mutta hän ei muuttunut aikuistuessa paljoa yhtään.


Dylan ja Marianne juhlistivat kihlajaisyötään tällä tavoin :>


Vaikka Conroy lähtikin talosta, oli vielä pahempi riitapukari jäljellä, Wyatt siis. Hän oli koko ajan haastamassa riitaa, ja eipä kyllä ihme sillä kaikkien kolmen pojan (Dylanin, Conroyn ja Wyattin) luonteessa on paljon marisijaa.


Jayme halusi pitää hyvät välit Dylaniin, johon hänellä vielä oli jonkunlaiset välit. Jayme ei halunnut, että kaikki veljet vihaisivat häntä.



Dylan paleltui pahasti pelatessaan alkutalvesta ulkona shakkia.. Ihmekös tuo kun alusvaatteisillaan pakkasessa hilluu.


Sitten Dylan kaatui maahan kuin jääkalikka, tuosta vain!


Onneksi Jayme ja hiustenkuivain olivat lähistöllä ja lämmitystyöt voitiin aloittaa.


Siitä se Dylan kuitenkin onneksi virkosi =) Ja toisaalla saatiin ihmetellä erästä toista asiaa..


..nimittäin tällaiseenko se kihlajaisyö sitten johti?


"Dylan. Tässä on käynyt niin, että tota..  mä oon raskaana", Marianne selitti innoissaan. Hän olisi aina halunnut oikein suuren lapsikatraan!
"Mitä! Sepä hienoa! Paitsi että harmi, joudumme keskeyttämään opintomme aiemmin jotta voimme huolehtia vauvasta täysillä", Dylan vastasi. Älkää muuten ihmetelkö, miten Dylan oli välillä lihavempi ja nyt taas laiha, peli bugitti jotenkin että se vaihteli koko ajan :o


"Oi, sehän potkii jo!" Dylan innostui. Hänestä tulisi varmasti hyvä isä :)


Tuleva isä halusi, että lapsesta tulisi Candies, joten pienet häät pidettiin keskellä yötä tälle nuorelle parille ^^

Nyt päästäänkin sitten perijä-äänestykseen! Tai no, minulla on aika selvä visio tulevasta perijästä, mutta toivoisin että tekin sanoisitte mielipiteenne =) Elikkäs, jatkavatko sukua...


...Dylan ja Marianne...


...Wyatt ja Tuuli...


...vai Jayme ja Anna?



Perijäehdokas 1: Dylan Candies

tavoite: romantiikka
horoskooppi: kaksonen
elämäntoive: pelehdi 20 eri simin kanssa
mieltymykset: kunto & punaiset hiukset
inhokki: ruskeat hiukset
luonne: S/S:1, U/M:8, L/T:9, V/L:7, M/K:1
puoliso: Marianne



Perijäehdokas 2: Wyatt Candies

tavoite: romantiikka
horoskooppi: kaksonen
elämäntoive: ammattina julkkiskokki
mieltymykset: kilot & vampirismi
inhokki: maskit
luonne: S/S:1, U/M:8, L/T:9, V/L:7, M/K:1
puoliso: Tuuli



Perijäehdokas 3: Jayme Candies

tavoite: romantiikka
horoskooppi: jousimies
elämäntoive: saavuta uran 'musiikki' huippu
mieltymykset: ruskeat ja punaiset hiukset
inhokki: hajuvesi
luonne: S/S:3, U/M:4, L/T:10, V/L:10, M/K:7
puoliso: Anna

Dylanissa ja Wyattissa on aika paljon marisijaa, enkä haluaisi marisijoita sukuun paljoa :/ Hmm... noh, teidän mielipiteenne vaikuttaa minun mielipiteeseeni, joten sanokaa mielipiteenne!

Tässä olikin tämä osa. Tänään ostin Vapaa-aika-lisäosan, joten se tullaan näkemään seuraavissa osissa (: kommentointi on erittäin  toivottua!